Op die fiets!

opdiefiets

Joren fietst kilometers bij elkaar op de Canarische Eilanden en Tumult vervult uitdagingen voor Music for Life. Een actie ten voordele van Solentra, die therapeutische ondersteuning geeft aan vluchtelingen, migratiekinderen en hun familie. Steun jij mee?!

Stort op BE78 9799 8818 5986 met de mededeling 'opdiefiets'. Tumult voert de eerste uitdaging uit als de eerste 100 euro binnen is!

Opzet van de actie

Joren gaat van 24/10 tot 29/11 fietsen op de Canarische Eilanden. Tumult zal in dezelfde periode allerlei positieve uitdagingen aangaan!

Concreet:

Tumult voert een uitdaging uit wanneer Joren 250 kilometer fietst én wanneer er een geldbedrag binnen is. Voor de eerste uitdaging is dat 100 euro.

Hoeveel kilometer zal Joren fietsen? Dat weten we niet. Vorig jaar fietste hij 1500 kilometer. Nu is hij iets langer onderweg, maar moet hij wel meer bergop trappen.

Waarom Solentra?

Tumult betrekt in zijn activiteiten heel wat jongeren met een vluchtverhaal. Tumult focust op een positieve, speelse aanpak en gaat niet concreet aan de slag met de mogelijke trauma's of psychologische moeilijkheden van de doelgroep. Toch vinden we het heel belangrijk, daarom steunen we deze organisatie!

Meer weten over:

Updates op de Facebookpagina

Volg de Facebookpagina voor updates over kilometers, uitdagingen en het ingezamelde geld.

 

Dank voor de steun!

Fietselijke groeten!

Tumult en Joren

Storten maar!

Stort op BE78 9799 8818 5986 met de mededeling 'opdiefiets'. Tumult voert de eerste uitdaging uit als de eerste 100 euro binnen is!