Vacature medewerker communicatie en campagne pesten

Tumult gaat op zoek naar een nieuwe collega!

Jouw takenpakket valt uit elkaar in twee grote delen:

VERANTWOORDELIJKE COMMUNICATIE TUMULT (60%)

Als communicatiemedewerker verzorg je de algemene communicatie van de organisatie en werk je nauw samen met verschillende collega’s. Je speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen en vervullen van de communicatiestrategie van de organisatie en probeert op die manier Tumult zowel binnen als buiten het jeugdwerk mee op de kaart te zetten. Daarnaast heb je ook bijzondere aandacht voor de communicatie met de eigen vrijwilligers.

OPVOLGING VAN HET VLAAMS NETWERK KIES KLEUR TEGEN PESTEN (40%)

Binnen de organisatie zit je op de eerste rij wat de opvolging van het thema pesten betreft. Je bent bereid je helemaal in het thema vast te bijten en bij te leren. Vanuit die inhoudelijke focus zet je mee de lijnen voor de Vlaamse Week Kies Kleur tegen Pesten uit: je draagt de visie van Tumult uit binnen en buiten het netwerk en maakt de verbinding tussen wat in verschillende beleidsdomeinen gebeurt en koppelt dit aan de eigen werking. Op die manier bouw je expertise op om de vormingen en het aanbod van Tumult verder te versterken. Je onderhoudt contacten met mediapartners (zoals Ketnet en Klasse) en andere relevante actoren (zoals een departement onderwijs).

 

Om dit alles te realiseren vraag je regelmatig de input van je collega’s. Je werkt nauw samen met de andere stafmedewerkers en coördinator. Je onderhoudt regelmatig contact met de communicatie- en ICT-partners waarmee Tumult samenwerkt.

 

Download de volledige vacature hieronder. Solliciteren kan tot 15 december 2017.