Vrijwilliger in de spotlight

Vrijwilligers in de spotlight: Laura & Kamal

Complimentendag? Hét ideale moment om onze "vrijwilliger in de spotlight" het leven in te roepen! Hierbij gaan we om de twee maanden een Tumult-vrijwilliger en zijn of haar talenten in de spotlight zetten. We starten met 2 kanjers van formaat.... Laura én Kamal! 

 

Kamal Molla, van startanimator 5 jaar geleden naar instructeur in 2018. Met zijn energieke stijl kan Kamal gemakkelijk een groep meetrekken. Hij heeft ook aandacht voor elke persoon in de groep. Iemand die niet deelneemt aan de activiteiten of het gesprek, probeert hij altijd te betrekken. Hij vindt het belangrijk dat mensen zich goed voelen in de groep en zet zich hier steeds voor in. Kamal is ook een echte kansengever: hij probeert steeds iedereen dezelfde kansen te geven om te groeien en te tonen wat hij of zij kan. Hierdoor is hij een trouwe vriend voor vele Tummy’s. Daarnaast is Kamal ook een echte doorzetter. Hij geeft zich niet zo snel gewonnen! 

 

Laura Van Bladel is sinds 2015 actief bij Tumult. Ze staat niet enkel bekend als animator, hoofdanimator, Bataljonger of instructeur maar vooral als een echte positivo. Ze ziet altijd de positieve kanten en de mogelijkheden. Zo staat ze steeds laaiend enthousiast voor de groep, of dat nu kinderen op kamp, cursisten op een animatorcursus of animatoren zijn. Daarnaast is Laura ook een echte vat vol energie! Ze engageert zich voor verschillende projecten en organisaties bijvoorbeeld op de speelpleinwerking voor anderstaligen, het uitdelen van ontbijt aan Dienst Vreemdelingenzaken, etc. Tot slot, is Laura ook een kei in organiseren. Wanneer ze zich inzet voor het organisatie van een Tumult-BBQ of een kerstfeestje is alles altijd tot in de puntjes geregeld!

Willen jullie verder lezen over Laura en Kamal? Klik dan op deze link en blader door tot pagina 10     https://issuu.com/groennationaal/docs/pit_9_-_januari_2018