WEDSTRIJD: Pesten, dat kan niet

Pesten, dat kan niet

Maakt jouw school werk van een straf antipestbeleid? Tumult beloont je met prijzen van 500 tot 2.500 euro! Wordt jouw school de opvolger van Go! Geel en De Mozaïek in Kessel-Lo? Wij hopen alvast van wel.

De prijzen en de jury

  • Hoofdprijs: 2.500 euro
  • 9 laureaten: 500 euro

Gie Deboutte is voorzitter van de jury. De juryleden zijn experten uit het onderwijs, jeugdwerk en middenveld. Zij kiezen de laureaten en de hoofdwinnaar. Meer info over de jury

De prijs wordt ondersteund door het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten.

Doe mee!

1. Vul het kandidaatsdossier in

Dit kandidaatsdossier dient als opstapje voor het meer uitgebreide dossier van de 'Pesten, dat kan niet'-Prijs. De jury nomineert tot 20 scholen die volgens hen genoeg in hun mars hebben om een uitgebreid dossier in te dienen. Wie het korte kandidaatsdossier invult, wordt in de meeste gevallen genomineerd. We brengen je daarvan op de hoogte en zullen dan vragen om in november een volledig deelnamedossier te bezorgen.

  • Deadline voor de prijs van 2019 was 15 juli 2018. Je kan eventueel wel nog laten weten dat je interesse hebt voor de wedstrijd in 2020 via pieter@tumult.be.

Kandidaatsdossier indienen


2. Maak een deelnamedossier

De genomineerden lichten hun acties toe in het deelnamedossier van de 'Pesten, dat kan niet'-Prijs. De prijzen zijn een erkenning voor je bestaand antipestbeleid. Het zijn geen subsidies voor toekomstige plannen. 

  • Te bezorgen aan: pieter@tumult.be
  • Deadline voor de prijs van 2019: 5 november 2018

3. De jury nodigt de geselecteerden uit voor een gesprek

Kom je dossier op donderdag 13 december 2018 toelichten met een korte presentatie.

4. Prijsuitreiking

De prijsuitreiking gebeurt altijd op de startdag van de Vlaamse Week tegen Pesten die in 2019 loopt van vrijdag 22 februari tot 1 maart. De prijsuitreiking vindt dus plaats op:

  • vrijdag 22 februari 2019 in de winnende school.

Meer informatie?

Bel 015/43.56.96 of mail: pieter@tumult.be