Win een prijs tegen pesten

Tumult organiseert jaarlijks 2 wedstrijden om een pestvrije omgeving voor kinderen en jongeren te promoten:

Hieronder lees je meer over beide prijzen.

Pesten, dat kan niet - Wedstrijd voor scholen

Maakt jouw school werk van een straf antipestbeleid? Tumult beloont je school met prijzen van 500 tot 2.500 euro!

Het startschot van de Vlaamse Week tegen Pesten wordt steevast gegeven met de uitreiking van de 'Pesten, dat kan niet'-prijs. De jury bestaat uit mensen van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten. In februari 2018 ging de hoofdprijs van 'Pesten, dat kan niet' uitzonderlijk naar 2 scholen: Middenschool en Atheneum GO! in Geel én Vrije Lagere School Blauwput 'De Mozaïek' in Kessel-Lo. Ook 8 andere scholen werden beloond. Meer info over de winnaars en laureaten van 2018 vind je hier.

Voor meer info over de prijzen en hoe je kan deelnemen aan de wedstrijd van 2019, klik je hieronder op de knop. 

Meer info / Deelnemen

 

Pesten, check it out - Wedstrijd voor jeugdwerk

De 'Pesten, check it out'-prijs beloont jeugdverenigingen die sterk zijn in het creëren van een pestvrije omgeving. Het doel van de prijs is om jeugdwerkers bewust stil te laten staan bij de 'good practices' die al aanwezig zijn en bij wat er nog kan verbeteren. De prijs wordt uitgereikt als afsluiter van de Vlaamse Week tegen Pesten.

Voor meer info over de prijzen en hoe je kan deelnemen aan de wedstrijd van 2019, klik je hieronder op de knop. 

Meer info / Deelnemen


In februari 2018 won Chiro Jooniek uit Staden de 'Pesten, check it out'-prijs. Ook 2 andere jeugdbewegingen en een jeugddienst werden in de bloemetjes gezet. Meer info over de winnaars en laureaten van 2018 vind je hier. Bekijk zeker ook ons artikel over De strafste goede voorbeelden uit Pesten Check it Out 2018.