Animatorcursussen

Heb je zin om te leren hoe je een kamp organiseert voor kinderen en jongeren? En om massa’s nieuwe vrienden van je leeftijd te maken?

Of je nu al ervaring hebt of niet, of je goed Nederlands spreekt of niet, ... dan is een animatorcursus je ding. Tumult organiseert deze elke paasvakantie.

Unieke mix bij Tumult!

Een cursus bij Tumult betekent bovendien een topervaring in een multiculturele mix. Want er gaan niet alleen deelnemers die al heel hun leven in België wonen mee maar ook veel jongeren met een (recent) migratieverhaal, uit bvb. Afghanistan, Nigeria, Bolivia en Nepal.

Beleef samen met hen een week lang kampleven tijdens een animatorcursus.

‘Nooit gedacht dat ik zo’n diverse groep vrienden zou maken.’

Welke cursussen kan ik volgen bij Tumult?

Volg je met succes het volledige traject Animator, Hoofdanimator of Instructeur, dan krijg je een officieel attest van de Vlaamse Overheid.

* De cursus Animaster staat enkel open voor bestaande Tumult-animatoren of animatoren met een attest die met Tumult op kamp willen.
** De Instructeurscursus van Tumult gaat steeds door tijdens enkele weekends in de periode oktober-maart. Van september 2018 tot augustus 2019 staan er jammer genoeg wel geen Instructeurscursussen bij Tumult op de planning. 

Kan ik dan in de zomer als animator op kamp met Tumult?

ja yes oui نعم 是的 ...

Werken jullie samen met AFS Vlaanderen?

Je zal bij onze cursus Animator zien dat naast Tumult ook AFS Vlaanderen vermeld wordt al organisator. In 2019 bundelen we immers de krachten voor deze Animatorcursus. De andere cursussen (Startanimator, Animaster, Hoofdanimator en Instructeur) worden enkel door Tumult georganiseerd.

Nog een vraagje of wil je inschrijven?

Kijk op de pagina van iedere cursus of bij veelgestelde vragen.

Wil je je vraag liever rechtstreeks aan ons stellen? Stuur een mailtje naar cursus@tumult.be of bel ons op 015/435696.

 

 

Praktisch

Prijs: 

Kijk bij de cursussen voor alle info over prijzen en inhoud. Contacteer ons op 015/43.56.96 of cursus@tumult.be.