Inleefreis

Elk jaar beleven twee groepen 15- tot 18-jarigen een intense inleefreis met Tumult. Dit jaar trekken we naar ...


2019: Cambodja en Kosovo-België

Elke zomer organiseren we twee inleefreizen. Eéntje in of vlakbij Europa en ééntje naar een verdere bestemming. Tijdens beide reizen staan ontmoeting en uitwisseling centraal. Natuurlijk staan er ook steeds uitstappen op het programma én zet je je in voor een sociaal project.

De reis naar Cambodja duurt drie weken. Ter plaatse organiseer je samen met Cambodjaanse jongeren naschoolse sport, spel en workshops voor kinderen. Je verblijft ook een tijdje bij een gastgezin en gaat op uitstap naar de tempels van Angkor.

Alle info en kandidaatstellen voor Cambodja 2019 

Ook de combinatiereis Kosovo-België duurt drie weken. Je trekt naar Kosovo en zet je in voor een sociaal project dat door te spelen de kinderen en jongeren wil versterken, over culturele grenzen heen. Ook in Kosovo verblijf je een tijdje bij een gastgezin. De Kosovaarse deelnemers komen ook naar België en ontdekken samen met jou de diversiteit en misschien onbekende kantjes van België.

Alle info en kandidaatstellen voor Kosovo - België 2019 

 

Algemene informatie

Hoe ziet een inleefreis eruit? Wie mag mee? Wat doe je op een inleefreis? Lees onze algemene informatie.

Voorbije inleefreizen

Tumult organiseert sinds 2004 inleefreizen. Ontdek hier een decennium aan voorbije inleefreizen - een stevige portie uitwisseling en mooie ontmoetingen!

Praktisch